Reikipodden hitta rätt Reikilärare
juli 27, 2020
Arketyper och agendor
juli 29, 2020

Fortsättningen på chakra och energianatomi kommer efter att vi lyssnat under de kommande 3 veckorna på mitt möte och samtal med Sanna Akasha som jag träffade när jag var på Bali. Sanna undervisar i Samayoga och Vedanta tillsammans med sin man Sky.

Sanna undervisar också i hur projiceringar fungerar enligt vedanta och använder sig av Carl Gustav Jungs filosofi som är mycket beskrivande. Mycket intressant och det kan du lyssna på i del 3. 

Här bjuder jag på den första delen där du får följa samtalet med Sanna och hur hon förmedlar mycket vacker visdom till lyssnaren. Jag lärde känna Sanna när jag gick min Samayogalärar utbildning på Bali våren 2020

Du kan lyssna på Itunes-Spotify-Acast och där podcast finns.

Länk till Acast

Sanna Aksha Tobias som är Samayogalärare börjar jag nu samtal med där Sanna som praktiserat Vedanta i många år guidar oss i olika begrepp och hur vi på olika sätt lever ett liv värdigt oss själva.

Sanna Akasha ger oss en djupare insikt i den yogiska filosofin som är mycket mer än bara fysiska övningar. Det handlar om vägen att uppleva lycka och hur vi kan hantera de olika intryck och känslor som vi får av vårt dagliga liv.

Hur ser livet ut om man lever de yogiska principerna fullt ut.

Sanna Akasha har tillsammans med sin man Sky utbildningar i Samayoga i Sverige, Europa och i Asien och då främst på Bali. Sanna har en lång erfarenhet av att studera Veda och Vedanta och delar på ett mycket insiktsfullt sätt med sig av sina erfarenheter.

Sanna & Sky:

hemsida: www.samayoga.info

instagram: sama_yoga

Bali: www.underthebanyantree.info

instagram: yogaunderthebanyantree

Sanna Akasha
Sanna och Sky
Banyan tree

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.