Avsnitt 104: Vilja, kollektivt medvetande och omedvetande skillnad på själskontrakt och trauma (tid 41.23)
augusti 20, 2022
Avsnitt 178. Vad är en ljusvarelser och finns det ljusvarelser i olika dimensioner
augusti 24, 2022
Visa alla

Trauman i våra känslor och tankar har alla människor mer eller mindre. Jag har mött människor som när jag lägger händerna på dem börjar prata som barn. 

Om man inte frigör de trauman man upplevt som barn så slutar man utvecklas och kroppen går in på överlevnad. Det är också vanligt att man skapar alternativa världar och förhållningssätt till världen.

Det är därför bra att vi som ger Reiki till andra kan förstå detta. Lika viktigt som att förstå varför vi behöver ge Reiki till oss själva varje dag för att lösgöra det som hindrar oss från att må riktigt bra.

Det hjälper inte att dutta med Reiki vi behöver ofta mycket Reiki. För Reiki lär oss att lyssna på oss själva och när vi gör det då kan vi också läka.

En trygg miljö att läka i är alltid viktigt. Det är därför som en Reikiutövare behöver lära sig det jag talar om i de två tidigare avsnitten, lära sig vad Byosen och Hibiki är samt hur man undviker energiavläsningar. Det är då trauman upplöser sig och vi börjar leva mer sant.

God lyssning

Reikiljus / Solkarina

Du lyssnar på Reikipodden här

Medlemskapet kostar 150 kr i månaden inklusive 25% moms och dras automatiskt från ditt konto. Du kan då lyssna så ofta du vill och när du vill.  Du kan när du vill avsluta ditt medlemskap på sidan själv.

Gamla Reikipodden på Acast, Spotify och där poddar finns


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.