280 000, lyssnade avsnitt WOW och tack till er alla
februari 24, 2021
Vi firar Reiki 100 år 2022
mars 1, 2021

Du kan förstås lyssna på Itunes-Spotify- Acast och där poddar finns på nätet.

Några fredagar framöver kan du lyssna på Reikipodden där jag berättar mer om Reiki. Tack till alla som lyssnat det är så roligt att intresset för Reiki har spridit sig som det gjort. Alla nya fantastiska människor som jag hela tiden möter.

Det är förstås den klassiska japanska Reikin jag jobbar med och inte någon avart för dessa finns det fullt av. Jag läste precis på en hemsida om en metod som de kallar japansk Reiki men den kommer från Jesus och från psycik medium i USA som kanaliserat den. Det värsta är att ingen vet vilken dimensionell förståselse de har. Är de spiritualister vilket är mycket möjligt i USA så kommer de definitivt att ha en begränsad verklighet och varför man ska ta Reiki från medium, eller Jesus? är obegripligt. Var verkligen försiktig när du ska lära dig Reiki så du inte får någon av dessa avarter. Det vore verkligen beklagligt.

Reiki är chi, prana, ki en del av det livsenergiflöde som vi delar, varför man ska blanda in kristendom, religion och sedan kallas sig religionsfri är en gåta för mig. Lär du dig den klassiska japanska Reikin kan du vara säker på att du lär dig en metod med så mycket vi vet från Japan som går att få 100 år efter att skaparen föddes. Det fins verkligen mycket att säga om alla avarter av Reiki som finns. Många som som gärna kallar det Reiki för att deras metoder ska få mer kreditvärdighet fast det bara är vanlig healing från någon dimension.

Därför handlar podden idag om att skapa flöde eller blockering och dessutom få den djupare kunskapen bakom hur man skapar det. Som jag lär ut i den klassiska japanska Reikin.

Håll till godo denna fredag och några fredagar framöver så får du lite mer smått och gott från Reikipodden

Vill du boka Reikibehandling på distans av mig så bokar du den här

Reikiböcker & Reikikurs

Trevlig helg

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.