2: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: second talk
augusti 17, 2022
Inbjudan under hösten till möte och healing med ljusvarelser
augusti 20, 2022
Visa alla

Idag får du två poddar en där jag lär dig hur du energistädar dig själv och i den andra podden talar jag om vad är egentligen en dimension? Stämmer det att man kan bevisa själens överlevnad och jag ger dig logiken i att jag inte delar den uppfattningen. Därför att då behöver du också förstå vad själen är.

Ett minst sagt spännande poddavsnitt. Självutnämnda fredsbevarare talar jag också om då vissa människor tycks tro att det inte finns något som helst dåligt i vår värld eller de tror att de inte är medskapare av det. För visst kan både medium, spiritualister och dimensionella medium starta krig! För krigen startas ju inte av metoder utan av människor. Vad är egentligen religioner, vetenskap och filosofi jag benar ut detta idag i relation till mediumskapet.

Lika lite som det är vapen som dödar så är det inte heller metoder för det finns ju alltid en människa bakom ett vapen oavsett om det är ett gevär eller ord och åsikter.

När man separerar andliga grupper i samhället så skapar man skuld och skam det är viktigt att vara en fri dimensionell människa och göra sitt bästa varje dag för att skapa en lika fri och fördomsfri värld.

Bli medlem och lyssna till poddar varje vecka

Allt gott / Solkarina

Vill du veta mer? Du lyssnar på hela podden här

Du kan också välja att få tillgång till 3 poddar i ditt medlemsskap

Kommande poddar
Vad är en ljusvarelser och finns det ljusvarelser i olika dimensioner (31 augusti 2022) tid 30:44


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.