Lär dig mer om Hawayo Takatas vision om Reiki
juli 30, 2022
Vägskäl i livet
augusti 4, 2022

Många vill veta mer om ärkeänglarna och uppstigna mästare men vet inte var traditionerna kommer ifrån och det tänkte jag hjälpa dig med i den här podden. Ingen frågar vad det kommer ifrån? I de andliga kretsarna bara accepterar man att så är det och de finns men som allting här i världen så kommer det någonstans ifrån

Du kanske tror att den popularitet ärkeänglar har är något som kommer från den svenska kulturen? Men nej så är det inte. Utan det finns tydliga spår från USA där man blivit influerad i Sverige och det startade i USA redan på 30-talet.

Mark L profet som dog 1973 började redan som ung att kanalisera El Moraya som är en uppstigen mästare. Mark var djupt religiös skulle jag vilja säga och hade en tro på GUD som kraft och Jesus tillsammans med mästare och ärkeänglar.

Har du sett bilder på Lady Nada, det vita brödraskapet, ärkeängeln Michael, Gabriel och Uriel bland många eller uppstigna mästarna på olika strålar? I den här podden berättar jag mer var denna tro kommer ifrån och vilka traditioner man följer när man följer dessa.

Allt gott / Solkarina

Bli medlem och lyssna till poddar varje vecka

Vill du veta mer? Du lyssnar på hela podden här

Du kan också välja att få tillgång till 3 poddar i ditt medlemsskap
Du lyssnar på podden här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.