Avsnitt 178. Vad är en ljusvarelser och finns det ljusvarelser i olika dimensioner
augusti 24, 2022
178: Svartsjuka och självkänsla ( 7 september 2022) tid 15:36
september 6, 2022

I den här podden pratar vi om skillnader på ett spiritualistiskt medium och ett dimensionsmedium

Spiritualisterna anser sig inte vara en religion men vi tycker att det är det och hur vi ser på det delar vi i den här podden. De menar att det går att bevisa att andra sidan finns och kan inte skilja på ande och ande. De bjuder in allting för allting är gott och de ser inga ande-varelser som kan skada. Vi säger att det är en illusion och att spiritualisterna inte bygger på vetenskap eller filosofi. Vill du veta mer är du välkommen till dagens avsnitt.

Vi börjar också bena ut spiritualisternas sju principer som är skapade i mitten på 1800-talet och innehåller mycket kraftord. Tex tror de på skuld och skam, de säger att inga spiritualister startat krig men glömmer att det är människor som startar krig. 

Det är inte ett vapen som är farligt utan människan bakom vapnet.

De är väldigt naiva och tror inte på demologi trots att faktiskt finns forskning på just det. De anser att anden är en aspekt av Gud och allt de talar om blir väldigt religiöst men ändå är det ingen religion.

Det är också intressant när de kallar anden för samma sak som andevärlden. Och det är här vi skiljer oss åt väldigt mycket i mediumsskapet.

Vi tror det är en viktig podd för dig som tror att alla medium har samma filosofi och kunskap. Ett dimensionellt medium skakar på huvudet och säger ”sekt”. Finns det verkligen rätt och fel? eller är det rätt och fel ett sätt att på gammalt kyrkligt vis lägga skuld på människor.

Tror inte på demonologi och tron på onda andar. Anden är en ren aspekt av Gud och ondska en produkt av negativa tankar och agerande av det medvetna sinnet och därför inte anden. 

Vi tycker det är anmärkningsvärt att säga att lagen om attraktion gör att man drar till sig entiteter som har en lägre frekvens för det är verkligen att dumförklara människor som kan se och uppleva den.

Vakna Sverige och se nyanserana som faktiskt finns i olika mediumskap.

God lyssning

Solkarina & David

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se 

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap

Facebook: https://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Bli medlem och lyssna till poddar varje vecka

Vill du veta mer? Du lyssnar på hela podden här

Du kan också välja att få tillgång till 3 poddar i ditt medlemsskap


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.