Avsnitt 107: Negativa känslor och situationer frigör sig när vi vågar möta dem
augusti 20, 2022
Avsnitt 106: Skillnader på medium och medium och illusioner som finns (tid42.33) 3 september 2022
september 3, 2022

I dagens podd beskriver jag mer ljusvarelser. Vad är en ljusvarelse och finns det ljusvarelser på högre och lägre frekvenser, vad är vad?

Jag berättar hur jag kom i kontakt med dem i början av min utveckling och visdomens vita ljus som är den vit ljus meditation som jag alltid rekommenderar människor. Här kan du lyssna på varför det är så effektivt att göra det.

Är ljusvarelser upplysta? Finns de i olika dimensioner? 

Vad är det för skillnad på en utomjordisk varelser och en ljusvarelse? Kan vem som helst få kontakt med dem och hur vet jag att det är en ljusvarelse jag får kontakt med?

Jag berättar mer om 12 chakraflödet som jag fick av min guide när jag skulle börja min andliga praktik som faktiskt började med en Reikiinitieringar 1990. En metod som jag lär alla mina elever där vi frigör våra bindingar till de astrala världarna. Vilket innebär att du kan inte utföra metoden och samtidigt känna inkopplingar till utomjordiska civilisationer. Jag berättar i den är podden varför.

I mitten på 2000 talet kom jag i kontakt med ordet axiatonalen vilket senare visade sig vara samma sak som när man kopplar in sig på jordens mitt och meridiansystem, mitt eget meridiansystem och vintergatans meridiansystem. Då skapas ett kosmiskt flöde och det var exakt det min guide och ljusvarelserna lärde mig 1990. Du kan lära dig detta på den esoteriska utbildningen, och i Nefertiti kosmisk healing®

Jag berättar om när jag var sjuk redan som barn och blev omhändertagen av detta kraftfulla ljus. Vad är det för ljus och finns det i alla dimensioner?

Jag berättar vad du kan få uppleva när jag tar med dig till Agartha jordens mitt och de ljusvarelser som finns där.

Varför ljuset är så viktigt och för att förstå det så talar jag också om hur det fungerar med vår fysiska kropp, alla dimensioner och astrala världar samt världen av rent ljus och medvetande.

Varmt välkommen att lyssna till veckans podcast

Shamballas ljus kurser online som du kan gå med mig hela tiden. Du kan också organisera eller gå kursen på plats fysiskt. Då kontaktar du mig. Varmt välkommen att vara med i september.

Kalender till webbinarium där vi träffar ljusvarelser under hösten blir det flera kvällsträffar där du får aktiveringar av ljusvarelser.

Agartha initiering med ljusvarelserna du betalar med kort och får direkt tillgång. Där ingår också veckans podd som du kan lyssna till för att förstå mer vad och vilka de är.

Flera meditationer du kan lyssna på i Solkarina Sinnligkunskap® under rubriken meditationer när du loggat in

God lyssning //Solkarina

Vill du prenumerera på Solkarina Sinnligkunskap® poddcast och lära dig mer om de olika dimensionella världarna, dig själv och din egen utveckling då är du välkommen hit. Här finns flera podcast att lyssna på eller så väljer du en. Du betalar med kort och får då tillgång till medlemskapet som du själv avslutar när du vill. I kalendern hittar du alla webbinarium under hösten med ljusvarelser

****************************

Tankar – Frågor mejla: info@sinnligkunskap.com

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se 

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap

Facebook: https://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Bli medlem och lyssna till poddar varje vecka

Vill du veta mer? Du lyssnar på hela podden här

Du kan också välja att få tillgång till 3 poddar i ditt medlemsskap


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.