Nu startar jag igen Solkarina Sinnligkunskap på egen plattform
juli 21, 2022
3 poddar till bättre pris lyssna så mycket du vill
juli 30, 2022

Medlemskapet kostar 150 kr i månaden inklusive 25% moms och dras automatiskt från ditt konto. Du kan då lyssna så ofta du vill och när du vill.  Du kan när du vill avsluta ditt medlemskap på sidan själv. Då ingår också live-sändningarna och möjlighet att samtala med Solkarina och David på forumet som du hittar när du loggar in.

Varje lördag kommer det nya poddavsnitt.

Här pratar vi om allt som man inte får prata om vad gäller demoner, andliga verkligheter, vara i sin egen kraft, behålla sin energi, utomjordningar och deras påverkan på oss. Många säger att det inte finns eller existerar men vi har erfarenheter av motsatsen. Podden hjälper dig att se klarare på det okända och inte känna dig rädd längre då har du kontroll över ditt eget liv.

Solkarina är en andlig lärare som inspirerar och utbildar människor i olika metoder för självkännedom, andligt växande och uppvaknande. David är Reikimaster och dimensionsmedium och bor i Västerbotten i Norrland och lever det enkla och värdefulla livet och filosoferar både högt och lågt.

”Ljuset ger oss ljus, värme, kärlek, gemenskap, tillhörighet, vänskap och en massa vackra livsupplevelser. När vi talar om mörkret i podden så är det när vi människor upplever förvirring, kaos, hot, angrepp, manipulation, splittring som bidrar till att man känner sig ensam, isolerad och rädd. Ljus eller mörker gälla människor i den fysiska dimensionen och varelser i alla andra dimensioner. För att kunna se vad som är vad behöver vi människor vara öppna för både ljus och mörker. Det kräver mod och ett öppet sinne. Att vara i sin egen kraft är att våga se verkligheten för vad den är och där göra medvetna val. Du kan bara kontrollera din värld, dina känslor och din livsupplevelse och det är att vara i sin egen kraft.”

Vi kommer att ha livesändningar följande datum då du kan ställa frågor. Vi avslutar förstås med en vägledd ljusmeditation.

  • 3 oktober 2022 frågestund om demoner och deras agenda
  • 7 november 2022 frågestund om Ailien och deras agenda
  • 5 december 2022 frågestund att vara i sin egen kraft, personlig utveckling och problemlösning

Förutom poddarna och live-sändningen finns också en grupp när du är inloggad och löst medlemskap där du kan interagera och kommunicera med Solkarina och David

Solkarina Sinnligkunskap & David Grahn

Tidigare avsnitt 1-100 som ligger på Acast som du kan lyssna på här

Här kan du hitta de nya poddarna


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.