Avsnitt 103: Vad är skillnad på implantat och själskontrakt (tid 36.34)
augusti 13, 2022
2: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: second talk
augusti 17, 2022

Den första av flera samtal med Hyakuten Inamoto Sensei som är Pure land Buddhist och bor i Kyoto i Japan och är grundaren av Komyo ReikiDo®

Här berättar han vad Reiki är och vad Reiki Ryoho är. Du får lära dig mer om Mikao Usui Sensei Grundaren av Reiki som firar 100 år i år. Han berättar mer om Reiki Ryoho och om Reikiberget vi använder oss av i Komyo ReikiDo® för att beskriva livsvägen och meningen.

Samtalet är på engelska

Han delar viktig information tycker jag om vad som är Reiki Ryoho och inte. Där han talar om Holifire Reiki och Karuna Reiki som inte är Reiki Rýoho eftersom det är moderna påhitt. Många människor tror de lär sig Reiki och får en anknytning till den Japanska delen av Reiki trots att de får en västerländsk påhittad variant. Varför det är så talar Inamoto Sensei om i den här filmen.

Vill du veta mer om Reiki, dess ursprung och syfte ska du lyssna på det här Reikisamtalet som är mycket inspirerande då han som person är inspirerande. Vill du sedan lära dig ”äkta” japansk Reiki istället för new age varianter är du välkommen att kontakta mig.

Komyo ReikiDo® hålls enbart fysiskt. Och du blir medlem i ett internationellt nätverk av Reiki Ryoho utövare.

Läs mer om Komyo ReikiDo

Finns där poddar finns samt på spotify att lyssna på också


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.