Ny Reikibok: Sov gott med Reiki Ryoho
november 23, 2022
Avsnitt 101: En Reikilärares perspektiv
november 25, 2022

Finns överallt där poddar finns.

Idag beskriver jag mer den skillnad som finns på ljusvarelser på äkta och oäkta ljusvarelser finns det?

Jag berättar hur jag kom i kontakt med dem i början av min utveckling och visdomens vita ljus som är den vitt ljus meditation som jag alltid rekommenderar människor. Här kan du lyssna på varför det är så effektivt att göra det.

Är ljusvarelser upplysta? Finns de i olika dimensioner? 

Vad är det för skillnad på en utomjordisk varelser och en ljusvarelse? Kan vem som helst få kontakt med dem och hur vet jag att det är en ljusvarelse jag får kontakt med?

Jag berättar mer om 12 chakraflödet som jag fick av min guide när jag skulle börja min andliga praktik som faktiskt började med en Reikiinitieringar 1990. En metod som jag lär alla mina elever där vi frigör våra bindingar till de astrala världarna. Vilket innebär att du kan inte utföra metoden och samtidigt känna inkopplingar till utomjordiska civilisationer. Jag berättar i den är podden varför.

I mitten på 2000 talet kom jag i kontakt med ordet axiatonalen vilket senare visade sig vara samma sak som när man kopplar in sig på jordens mitt och meridiansystem, mitt eget meridiansystem och vintergatans meridiansystem. Då skapas ett kosmiskt flöde och det var exakt det min guide och ljusvarelserna lärde mig 1990. Du kan lära dig detta på den esoteriska utbildningen, och i Nefertiti kosmisk healing®

Jag berättar om när jag var sjuk redan som barn och blev omhändertagen av detta kraftfulla ljus. Vad är det för ljus och finns det i alla dimensioner?

Jag berättar vad du kan få uppleva när jag tar med dig till Agartha jordens mitt

Varför ljuset är så viktigt och för att förstå det så talar jag också om hur det fungerar med vår fysiska kropp, alla dimensioner och astrala världar samt världen av rent ljus och medvetande. 

Flera meditationer du kan lyssna på i Solkarina Sinnligkunskap® under rubriken meditationer.

Varmt välkommen att lyssna till veckans podcast

Shamballas ljus

Kalender till webbinarium där vi träffar ljusvarelser

Agartha initiering med ljusvarelserna

Vill du sponsra Solkarinas podcast och den kunskap hon förmedlar gör du det genom att Swisha 1230079061 ( Sinnligkunskap AB) skriv Solkarina i Swishen

http://www.medireiki.se

https://www.shamballa.se

http://www.sannessens.se

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Min varmaste innerligaste kärlek till er alla

Solkarina Sinnligkunskap® //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.