Meditation: Skapa ett flöde med ditt kosmiska hjärta och din ljuskropp
december 27, 2019
Avsnitt 63: Shamballa och medvetandets sanna natur
januari 1, 2020

I januari kommer en ny spännande Reikibok.

Visste du att jag skrivit mer än 20 böcker om andlighet, personlig utveckling, Reiki och helande. Få människor vet det. Jag började skriva för att ge mina egna elever stödmaterial under kurserna.

Min första kurs hade jag redan 1993 och detta är mitt yrke och vad jag får lön för. Det yrke jag valde blev just det här.

Julen och Nyårshelgerna har för mig alltid varit en tid när jag låter nya ideer födas. Många är upptagna med familj och vänner och det gör att även jag får mer tid för just reflektion.

Många spännande nya projekt har fötts under julhelgen och då är inte nyår här ens.

Jag vill tipsa dig om att göra samma sak. Vila, reflektera, umgås med människor du älskar och uppskattar. Både familj och vänner.

Behöver du andlig näring så har jag 62 poddavsnitt du kan lyssna på. Lyssna och låta informationen bara flöda igenom är också ett sätt att utveckla sig själv. Poddar är superbra för det.

Jag trodde mina poddar skulle komma endast två gånger i månaden under våren. Men som jag sa är julen en kreativ tid för mig så nu har jag poddar och poddämnen fram till sommaren 2020. Vill du jag ska ta upp något i min podd så mejla mig gärna.

På min podd på acast – spotify och itunes finns flertalet meditationer.

Jag tycker att korta meditationer är viktiga för när du lyssnar på dem så kommer du i ett ”mood” en upplevelse. Om du sedan när du lyssnat klart bara sitter i 20-30 minuter och låter den vibrationen bara genomströmma dig. Då kommer du att se att du får mycket insikter. För långa meditationer gör att människor ofta tar time out, somnar, försvinner iväg på annat håll osv. Det finns ingen kunskap och inget lärande i det Risken är istället större att du tappar kontroll över ditt energisystem och gör man det kan vi bli påverkad av energier vi inte behöver och vill ha hos oss.

Därför och just därför gör jag ofta korta meditationer och vägledningar. Där jag tar dig med in i en upplevelse och sedan befriar jag dit att uppleva resten själv.

Det – skapar en  högre medvetenhet hos dig.

Allting finns inom dig och det är där du ska både lyssna och lära.

Med de orden vill jag önska dig ett Gott Nytt År från Norrland. Jag hoppas verkligen vi ses nästa år på någon kurs eller vägledning. Som vanligt, passa på när jag är i närheten där du bor jag kommer ju inte till våra olika landsdelar så ofta.

Du har väl inte missat min jul och nyårskalendersom ligger på min facebooksida inspiration varje dag från den 1 december till den 31.

På kalendern på Solkarina.se hittar du alla pågående aktiviteter framöver.

Stor varm Nyårskram från team Solkarina Sinnligkunskap

Solkarina


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.