Avsnitt 79: Religioner, buddhism och vikten av vitt ljus
april 22, 2020
Avsnitt 80: Varsel och jagad av en mördare
april 29, 2020
Det finns inga yttre Gudar när vi tillber Gudar ska vi verkligen fundera vem är det jag egentligen frågar efter. När jag började studera Veda med mycket duktiga lärare så föll mycket av det jag redan känt och sett på plats. Precis som inom  Shintoismen från Japan så finns det en gammal kunskap och sanning. Många försöker ta delar av dessa sanningar och göra om dem för egna syften . Men det finns också de som de lärare jag mött och är tacksam över att jag mött i mitt liv, lärare som ser sanningen i grunden och i botten.
 
Ja det finns en sanning och det är sanningen om dig själv, att allt utgår från dig. I dessa tider av masspsykoser ser jag att man följer lärare som på olika sätt skapar draman och mer känslosamma händelser, det är inte sanningen för mig. För mig är sanningen tyst, den gör allt synligt och jag ser verkligheten för vad den är utan att införliva konspirationsteorier som många har stort hjärta i att göra. 
 
i sanningen finns inga konspirationer
 
I sanningen finns du, den du är och det du tror på. Du blir som du tänker och driver du på dina konspirationer så kommer du att driva på din egen masspsykos.
 
Det finns utan tvivel människor som bär sanningen men de finns inte i Sverige, de andliga lärarna i Sverige är för små och obetydliga för det eller för den kunskapen. Så alla teorier om konspirationer som du läser och hör från svenska ”lärare” kommer från USA och England, de lyssnar och tar efter och sprider vidare – problemet är bara att de sprider det utifrån sin egen begränsade erfarenhet och på sitt eget sätt för att vinna följare.
 
Varför jag känner tacksamhet
 
Jag vet att jag inte delar en masspsykos som vilseleder människor. Det har Veda, Shintoismen och Reiki lärt mig. För genom att se historien så kan man se vart framtiden tar vägen. Det handlar om att kunna överblicka.
 
Det finns bara en värld, en verklighet och det är genom dina ögon, dina känslor som den formas. Frågan du ska ställa dig själv är om du vill bli kidnappad av de masspsykoser som svenska lärare sprider eller om du vill vara fri i ditt eget universum att utforska kosmos.
 
Jag har lärt mig att det är viktigt att lyssna på ord och vad som sägs. För hur man säger saker kan påverka hur man förhåller sig till saker. Genom en röst hör du människan eller snarare.
 
Genom orden de använder
 
Tillbaka till symboliken. Det finns inga gudar även om vi avbildar dem så gör vi det som en påminnelse om egenskaper som finns inom oss själva.
 
Det är också så jag själv använder ett mantra för Ganesha som tar bort alla hinder på min väg. Jag har själv använt det och vet hur kraftfullt det är. Symboliken är att kunskapen om hur jag gör det finns inom mig och den kunskapen vill jag nå Ganesha är en symbol för den kunskapen.
 
Därför erbjuder jag det som behandling för dig som vill ha hjälp att skapa en ny väg i livet
 
Mantrat är kraftfullt och förändrar men tvingar oss samtidigt att se för att kliva ur masspykosen som pågår där du inte går din väg utan den väg andra vill styra in dig på. Vad är sanningen – Sat Nam  det ska du utforska. Under min yoga-utbildning på Bali lärde jag mig att verkligen beröra och se min sanning. Det jag då upptäckte är att den är universiell alltstå en sanning för alla. 
 
Där finns inga konspirationer
 
Vill du frigöra dig är du välkommen att boka Ganesha välsignelsen som jag utför på dig på distans.
 
Bli den du är ämnad att vara
 
Ganesha är en mycket kraftfull symbolik från den vediska kulturen och filosofin. Metoden har använts i mer än 5000 år för att hjälpa människor att lösa problem i sina liv olika hinder man möter som får en att på olika sätt uppleva ett lidande.
I den här behandlingen ligger du ned och jag använder mig av mantran och energiöverföring för att fömedla Ganeshas kunskap till dig. En bön, om att du ska få hjälp och välsignelse i ditt liv att komma till insikt om vad du behöver göra för att skapa positiva förändringar.
 
Metoden är mycket kraftfull och var därför beredd på att den rätta vägen inte alltid är den väg du tror är rätt för dig. Öppna dig för möjligheten att skapa förändringar i ditt liv och låt Ganesha gå på vägen framför dig för att ta bort hinder för dig.
 
Jag läser mantra för dig under 15 minuter och sänder vitt ljus för vibrationshöjning under 15 minuter.
.
Så här bokar du
  • Klicka på fliken boka behandling och skriv om du vill boka en dag eller kvällstid så återkommer jag med förslag
  • Skriv namn adress, telefon och e-post
  • Jag mejlar en faktura som ska vara betald före jag utför behandlingen.

Du bokar här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.