Samtal 82: Skillnaden på yttre och inre demoner
februari 26, 2022
Sveriges största digitala kursgård
mars 4, 2022

Nu är det snart dags för mig och min vän David att podda igen för Kosmiska samtal. Som många kanske inte vet så är avsnitten som går nu inspelade i början på januari och under jullovet. När vi poddar så spelar vi in lång tid i förväg. Men det vi kan se är att det ändå ligger väldigt väl i tid.

Mycket tack vare de frågor vi får och att människor som mejlar oss vill att vi ska ta upp olika ämnen. De kanske hört något hos andra utbildare som arbetar som oss, läst något på nätet, eller funderar kring olika saker.

Det är ofta det som ligger till grund för våra poddar. Har du ämnen du vill att vi ska ta upp, saker du hört eller sett om andlig utveckling, medial utveckling eller som vi ser det personlig utveckling så är du välkommen att kontakta mig på min hemsida eller mejla David.

När du skriver till oss kan det innebära att du mest troligt kan lyssna om just ditt ämne efter 1-2 månader. Men vi läser allting och det kommer alltid i någon podd i kosmiska samtal.

Jag och David är mystiker, filosofer och dimensions medium. Vi är inte vanliga traditionella medium utan strävar alltid efter att söka svar på olika frågor som finns och som människor har liksom oss. Inget är konstant, fyrkantigt eller statiskt vilket är det vanliga i det andliga Sverige idag. Varje människa har en egen inneboende kraft och en egen väg att vandra på jorden.


Jag vet att många uppskattar det liksom vi gör. Det ger möjlighet till egna reflektioner hos er som lyssnar och vi har förstått att många är ni som lyssnat på min och Davids podd verkligen uppskattar den. Då den liksom min egen podd Solkarina Sinnligkunskap® fyller i många luckor och gap som många bär på i sin utveckling eller vad man fått med sig i olika utbildningar man gått hos andra utbildare. En högre förståelse för dimensioner och vad som finns där saknas ibland.

Känn dig därför varmt välkommen att kontakt mig via mejl solkarina@sinnligkunskap.com så tar jag med mig dina tankar och funderingar när vi poddar. Just nu har vi många förinspelade poddar som ligger. Både jag och David är ganska upptagna så därför spelar vi in lång tid i förväg. Så den som väntar på något gott.

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.