Podd: Sömnparapys och nattskräck del 2
januari 9, 2019
Avsnitt 19: Utbrändhet och Reiki vägen till ett nytt liv
januari 23, 2019

Fler och fler människor söker sig till andevärlden och tycker det är fränt och intressant att det blir massor av sensationer därhemma.

Faktum är att andra sidan och änglar rör och flyttar på saker det är demoner, lägre väsen och astral energi som gör det.  Bltir du uppvaknad så kommer du att se även detta. Varför är detta inte bra? Jo, därför att det påverkar människor så de får en lägre vibration och det gör att dessa lägre väsen trivs i vårt energisystem. De går inte att städa bort, de kan gå undan men de finns fortfarande kvar så länge vi håller en låg vibration.

Jag tycker därför att de två poddar vi gjort är viktiga och den som förstår hur viktigt det är de börjar fokusera på mer positiva energier, lyckoenergier och positivt tänkade.

Jag har träffat människor som pratar lycka, lycka lycka, fast de egentligen använder det som ett sätt att fly verkligheten.

Vill du lyckas i livet så ska du våga se dig själv, den du är och vara ärlig med vilka problem du har.  Gör något åt det. Jag brukar rekommendera att man lär sig Reiki, eller någon av de kurser som jag jobbar med som håller en hög vibration. Då lär du dig vilken känsla och vibration du ska vara i.

För mig är det obegripligt hur man  fortfarande efter 20 år kan sitta och se det okända på tv utan att det har utvecklats någonting. Program som underhåller demoner, väcker människors rädslor ska vi vara försiktiga med.

Vill du veta mer om detta så ska du lyssna på dessa 2 poddar.  Så kommer du att få helt nya perspektiv.

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *