Digitala böcker – Nyhet
juli 10, 2022
Trauman skapar alternativ världar som människor lever i
juli 27, 2022

Nu fortsätter jag med min podcast Solkarina Sinnligkunskap® du som vill fortsätta att lyssna och få djupare berättelser med mer erfarenheter beskrivna du kan nu teckna ett medlemsskap där du betalar 150 kr i månaden och då får tillgång till nya poddar varje onsdag. Du kan när du vill avsluta ditt medlemsskap. De nya poddarna finns endast på medlemssidorna.

Här kan du hitta de nya poddarna

Där finns meditationer, övningar och poddar från de olika dimensionella världarna. Djupare beskrivningar jag tar den dimensionella kunskapen via podd till bredare och djupare nivåer.

Du kan nu lyssna till Osynliga världar, Subjektiva sanningar, Lemuria, själsstrålar och egna tankar samt det nära mötet med ljusvarelser i ett tempel i Indien du lyssnar här

  • Osynliga världar
  • Subjektiva sanningar
  • Lemuria, själsstrålar och egna tankar jag har
  • Ljusvarelser läker människor i templet i Indien
  • Möte och samtalet jag hade med en älva

Varje onsdag kan du lyssna på nya poddar. För att lyssna behöver du logga in.

Naturligtvis finns den gamla podden kvar på Acast som du kan lyssna på överallt där podcast finns: Spotify, Apple och podcast appar.

  • Den 3 augusti kommer ett avsnitt där jag berättar mer om ursprunget till de uppstigna mästarna El Morya, Lady Nada, och alla ärkeänglar som människor tillber. Vem har skapat den vågen och vilka ”sekte” ligger bakom detta. Det finns djupa kristna traditioner och som vanligt utmynnar mycket från det religiösa USA. Vet du vad ärkeänglarna du googlar på kommer ifrån? Här berättar jag om det.

Jag kommer att ha livesändningar följande datum tillsammans med David då du kan ställa dina frågor. Vi avslutar förstås med en vägledd ljusmeditation.

  • 3 oktober 2022 frågestund om demoner och deras agenda
  • 7 november 2022 frågestund om Ailien och deras agenda
  • 5 december 2022 frågestund att vara i sin egen kraft, personlig utveckling och problemlösning

Välkommen till en ny säsong av Solkarina Sinnligkunskap®

Här kan du hitta de nya poddarna


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.