Avsnitt 106: Kvantfältet, tiden och känslor
oktober 28, 2020
Avsnitt 107: Skillnad på mentalt mediumskap och dimensionellt mediumskap
november 4, 2020

Du följer väl podden Kosmiska samtal där vi delar med oss av våra erfarenheter av de dimensionella världarna och inte alltid det trevligaste och mysigaste. De andliga dimensionerna innehåller mycket kunskap och lärdomar. Många människor är rädda för att möta det okända och har svårt att förstå olika sammanhang. Jag och David tar alla lyssnare med på resor med medvetandet och dimensionellt som du garanterat inte mött förut. Vi har ingen fix ide och sitter inte fast i mönster utan möter både mörker och ljus för att öka vår kunskap och medvetenhet.

Du kan ladda hem acast appen och lyssna där eller på itunes och spotify. Överallt där poddar finns hittar du poddarna.

Andlighet idag är inte längre religioner utan man följer ofta olika gurus och andliga lärare på nätet. Det finns faror i det om man inte är öppen och ifrågasättande. För det är vad vi gör i de kosmiska samtalen vi ifrågasätter, bryter ned och ser saker från andra perspektiv.

Du kan mejla oss frågor som du har och vi hjälper dig att hitta svaren på dem

Många människor styrs av rädslor och saknar kraft i sina liv. Vi tar upp alla möjliga ämnen och säger aldrig att något är sant utan vi lämnar utrymme för dig att hitta din sanning.

Du kan lyssna på podden genom att ladda hem acast appen då får du veta varje gång det kommer en ny episod.

För närvarande släpper vi en ny episod ett nytt samtal varje lördag morgon.

Om du känner dig osäker och rädd ska du lyssna på denna podd för den kommer att hjälpa dig att hitta nya vägar i livet som skapar mer trygghet, kärlek och värme hos dig.

Att inte veta är att skapa rädsla, att våga är att bli fri.

Solkarina

#intuition #ingivelse #magkänsla #hjärtkänsla #andligutveckling #medialutveckling #andlighet #personligutveckling #självkärlek #självkänsla #självförtroende #högredimensioner #högrekunskap #esoteriskrådgivare #reiki #orakelkort #änglakort #tarotkort


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.