Avsnitt 33: Fri vilja, känslor, synkronitet och meningen med livet
maj 3, 2019
Avsnitt 35: Andlighet, dimensionell kunskap och personlig utveckling
maj 15, 2019

Under många år arbetade jag som medium och hade sittningar där jag hjälpte människor att få kontakt med andrasidan. Jag berättar lite om erfarenheter jag har av att göra seanser och sittningar. Jag delar lite berättelser från mitt eget liv när jag hjälpt människor att komma till ro med hjärtesaker från andra sidan.

En mormor som kommer och säger till ett barnbarn att du måste be din mamma berätta om familjehemligheterna. En mamma som gav sin dotter ett guldhalsband innan hon dog för att hon visste att hennes dotter inte skulle få något av sina syskon. Mamman kom tillbaka från andra sidan för att påminna sin dotter om detta. Många är de berättelser där människor fått hjälp att läka sina hjärtesaker med hjälp av andra sidan.

Även om Solkarina inte längre gör seanser och sådana sittningar så händer det fortfarande då och då att de kommer och vill hjälpa till. Det är synd att de gamla hederliga mediumen håller på att försvinna det är ett fåtal i Sverige idag som verkligen kan prata med andra sidan och inte göra energiavläsingar eller läsa in vad de vill förmedla. Få medium som kan prata med dem direkt och hur det går till får du lära dig mer om här.

Esoteriska utbildningen steg 1

Solkarinas hemsida

Instagram

Facebook

Youtube


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *