Lyssna på vår magiska helg när vi gjorde stjärnresor
februari 13, 2023
Kalnder vår och sommar 2023 hos Solkarina
februari 17, 2023

Idag handlar det om steg 3 och dimensionsvandring på podden

Hej och varmt välkommen till mig. Jag heter Solkarina och arbetar som andlig lärare och dimensionellt medium i Sverige. Först några svar på frågor jag fått. Många frågar mig varför jag inte är med i andra spirituella och andliga poddar. Det har jag inget svar på för jag har inte blivit inbjuden. Så tycker du att jag ska vara med i en podd, säg det till dem inte till mig för jag säger aldrig nej till fina inbjudningar. Men däremot kan jag se att många medium som arbetar som mig känner sig lite utmanade för de hänger inte med i min kosmologi och då skapas ett undvikande beteende hos dem för att inte verka dumma. Ett mänskligt beteende. Jag vet att en av våra största andliga tidningar inte ville ta in mig som profil därför att de ansåg mig ha förmycket kunskap och vara överkurs. Det är ju superintressant tycker jag för då undrar jag vill de inte att människor ska utvecklas, och då blir det en lekstuga för mig. En lekstuga som tjänar pengar på människor sökande men aldrig ger dem några svar utan snarare mer förvirring. Jag går min egen väg, har alltid gjort, och tack vare det har jag också fått mycket kunskap och erfarenhet på vägen.

 Faktum är att jag gjort det väldigt länge och har lång erfarenhet att dela med mig av. Speciellt spännande för mig är det när jag kan jämföra och se hur det var för 10 år sen 20 år sen och 30 år sedan. Då var mediumskapet ett respekterat yrke idag skulle jag vilja säga att det är mer en lekstuga för många än det är ett seriöst yrke. Därför ska jag idag dela med mig av den tredje delen i min esoteriska utbildning till dimensionsmedium för att berätta och visa dig som är intresserad varför jag skiljer på ett seriöst yrke och på de som tror att mediumskapet är en lekstuga man håller på med på fritiden.

Vill du utbilda dig hos mig är du förstås varmt välkommen när jag startar upp nästa kurs. Och de dimensionella medium som finns etablerade i Sverige idag hittar du på kosmiskkunskap.se vi finns inte på mediumförbundet därför att vi anser att deras krav är lite för låga. Du kan ju gå en healingkurs på 1 dag gå med i mediumförbundet och sedan börja hela människor. Tyvärr tror jag inte på sådant utan en healingutbildning handlar om att också förstå den dimensionella kunskapen för utan den är det ingen som vet vad det är för healing du förmedlar till dem. Så tyvärr rekommenderar inte jag de förbund vi har i Sverige för healing och mediumskap det gäller Reikiförbundet också. Därför att jag tycker att det är viktigt att ha genuin kunskap om läkande, patientsäkerhetslagen osv för att vägleda, rådgöra och coacha människor. Idag finns många onlinekurser där du inte ens har en lärare som kollar så du verkligen lärt dig det du ska kunna. Jag gillar onlinekurser mycket, går ofta många själv, men viss kunskap måste förankras av en erfaren lärare har jag lärt mig genom att se att de som väljer den vägen också ofta kan leva sin kunskap de fått. Kosmiskkunskap.se om du vill ha erfarna medium och healers.

De kan sitta i en lekstuga med dig och hjälpa dig läka men de kan också ta dig med på en vandring i kunskap genom många olika dimensioner.

För mig handlar det om att djupt andlig sökande efter förståelse för hur kosmos fungerar, vilka vi människor egentligen är och att kunna gå ännu djupare för insikt och förståelse. Bästa sättet ibland för att separera den dimensionella kunskapen från de som leker medium tycker jag är att ta liknelser, jämföra för när man jämför blir det ganska tydligt. Ställ en lekstuga bredvid ett boningshus så kommer du att se att båda ser ut som små hus men lekstugan har betydligt mindre rörelseyta än av själva boningshuset har. Så liknelser och jämförelser är ofta det vi behöver använda för att förklara och klargöra skillnader. Jag tror inte det är meningen att vi människor ska ha begränsad kunskap vi ska ha tillgång till allt och 100 % av oss själva.

Dimensionell kunskap är ungefär detsamma. Varje dimension känns, upplevs och är annorlunda. De liknar inte varandra. Om ett medium då säger att de tar in ”andevärlden” det finns bara ljus, vi talar bara med ärkeänglar eller andliga guider. Då finns det bara ett problem och det är att de vet egentligen inte vem dom talar med.

Ett dimensionellt medium är en kanal från många olika dimensioner och kan skilja på dem rent vibrationsmässigt. Det är vad hela steg 3 i den esoteriska utbildningen går ut på.  När man då som medium i en lekstuga tar emot vibrationer och förmedlar kontakt så undrar jag verkligen hur de kan säga att de tar emot det från hjärtat när de inte ens vet kan skilja på de olika dimensionella planen.

Jag brukar likna den dimensionella kunskapen som grenarna på ett träd. Beroende var på grenen du sitter så kommer du att se i ett visst perspektiv byter du gren ser du annat. Exakt så fungerar den dimensionella kunskapen och därför kommer du aldrig att höra ett dimensionellt medium säga att de talar med andar för vi vet att det finns mörka andra och ljusa andar och utbildningen har lärt eleverna skillnaden.

Mitt mål med mina elever är att de ska kunna säga vem de får kontakt med, kunna skilja på vibrationer som olika varelser har. När de kan det så vet också mina elever på ett ungefär vilken typ av kunskap de kan förvänta sig av den ande som kommer. Men bor man i en lekstuga och inte har dimensionell kunskap då blir det ju svårt att göra det och därför kallas det andevärlden med hänvisning till att om du tänker gott ljust så är det bara det du får. Hm… den vanligaste bortförklaringen till dimensionell förståelse är attraktionslagarna. Men då ska du veta att attraktionslagarna är mentalism, en total upplevelse av hjärnans kunskap. Så hur gärna du än vill och tror det kommer från hjärtat så är det lätt att glömma att 90 % av hjärnans kapacitet är dold för människor och består av präglingar, trauman, mönster och beteenden man tränat in i tidig ålder. Hur vet du om du inte har en dimensionell förståelse att du inte vandrar runt i huvudet och tror du är i hjärtat?

Ja jag tycker det finns mycket du som vill utbilda dig till medium ska fundera kring. Vilken kunskap är det du vill ha? För att utbilda sig dimensionellt kan vara både tufft och jobbigt för många du tvingas ju liksom se dig själv som jag talat om i de andra poddarna. När du lär känna och förstår dig själv blir du en fantastisk lärare för andra.

Ett vanligt medium som bara talar med andevärlden, inte tror att det finns negativa varelser och energier och som bara kan kommunicera med andra sidan. De bor i en lekstuga. Det är inte fel att bo i en lekstuga absolut inte, men det kan vara bra att vara medveten om att det finns många olika rum i det större huset att utforska.

Därför tar jag med mina elever under steg 3 i den esoteriska utbildningen till olika nivåer, dimensioner för att de ska få uppleva hur de känns. Vi gör inte astrala resor för det är att resa med själen, vi gör inte heller mentala resor för det är att resa men 10% av hjärnkapaciteten. Vi reser med från hjärtat har kontakt med alla dimensioner runt oss. Vi använder medvetandet och vår fysiska kropp.

Sen behöver mina elever öva i minst 30 dagar på att gå till vissa dimensioner för att lära känna dem. Jag kommer förresten att ha en dimensionell prova på kurs i Nyköping i sommar och då kommer du att få lära dig en teknik , en annan teknik för att få kontakt med andra sidan. Är du intresserad ska du passa på i augusti när jag är i mellanSverige.

Mina elever behöver aldrig någonsin be om det högsta goda för genom dimensionsvandring så lär de sig den skillnaden. Naturligtvis talar vi också under steg 3 i kursen om både demoner, alien och andra varelser och hur de kan påverka människor och faktiskt också lura människor att de är ärkeänglar fast de är betydligt mörkare varelser. Men hur ska människor veta det om de bor i en lekstuga? Och allting är andevärlden och de tror att de alltid kanaliserar ärkeänglar eller mästare fast de inte vet skillnaden på dem i vibration. Det är viktigt att lära sig under steg 3.

Sen får mina elever lära sig att kommunicera med skyddsänglarna vi har med oss i livet de som följer oss från det vi föds till vi dör. Och då kan man verkligen få höra sanningar, solkarina sluta ät så mycket godis, Solkarina ut och promenera osv det är up in the face men alltid på ett humoristiskt sätt.

Steg 3 innehåller också en annan viktig detalj och det är att kunna ta emot budskap från det högre jaget för då om någonsin förstår människor verkligen vad en hög vibration är. Innan dessa är det många som tror de är i höga vibrationer men de är i andra sidan vibrationen. Andra sidan är den 4 nivån av 12 i den dimensionella världen jag lär ut så du förstår att det finns ett riktigt höghus med många rum att besöka eftersom alla dimensioner finns i alla dimensioner. Jag ska lägga en länk till föreläsningar jag haft under den esoteriska utbildningen där du billigt kan köpa in dig och lyssna på föreläsningar jag haft om de olika dimensionella världarna.

Så om någon säger att deras tvillingsjäl är Jesus eller de har kommit för att rädda jorden eller lära oss människor något. Då kan du vara ganska säker på att du pratar med ett medium som fortfarande lever i sin lekstuga.

Min erfarenhet är att vi aldrig behöver den mentala mentalismen för att attrahera det vi vill ha i livet. Det handlar om helt andra saker. Vi behöver öppna upp oss dimensionellt för då finns vi där och behöver aldrig några attraktionslagar då lever vi vårt sanna jag.

En del av den tredje kursen av sju på den esoteriska utbildningen blir därför också att förstå hur du gör dig själv dimensionslös. När du kan dimensioner kan du göra tvärtom också plocka bort dem och vara fri från bindningar av alla slag, fri från de du identifierar dig med som inte är sant inom dig. De elever som använder just denna teknik säger att de verkligen känner skillnad efter några månader. Bättre självkännedom kurs finns inte.

Så om någon säger att de kanaliserar andar då skulle jag åtminstone fråga vilka andar? Varifrån kommer dem? Vilken information har just de som de kan förmedla? För olika dimensioner är precis som vi människor i våra olika yrken på jorden olika kunniga inom olika områden. För vet inte mediumet vilken ande de kanaliserar, var anden kommer ifrån och vilken kunskap den dimensionen kan se, då blir ju också budskapen helt tokiga.

Tack säger jag till mina fantastiska elever som deltag när vi hade steg 3. Njut av dimensionsvandringen ni gör och mötet med varelser, dimensioner och ny kunskap.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.